Senaste nytt om Industridag Östergötland 19 oktober 2021

Planeringen av årets Industridag har pågått hela våren. Temat är bestämt:

Framtidens arbetsliv i industrin – så förbättrar vi världen

Alla besökare kan förvänta sig en innehållsrik dag med skolor, företag, barn, ungdomar och forskare från Linköpings Universitet på scenen. Självklart blir det företagsbesök och det kommer att finnas olika seminarier att välja mellan på eftermiddagen. Naturligtvis har vi också bokat en intressant extern föreläsare också, men vi håller namnet hemligt ett tag till!

Referensgruppen för Industridag Östergötland med landshövdingen i spetsen samlades den 3 juni. Vi är ju fortfarande mycket påverkade av pandemin, men vid mötet tog vi i alla fall beslutet att arbeta för en fysisk Industridag på plats i Finspång den 19 oktober!

Dels för att regeringens plan är att vi då ska ha öppnat upp för större arrangemang, dels för att representanter från kommuner och skolor ser fram emot en ”riktig” Industridag med allt vad det innebär i form av nya möten, kontakter och samarbeten. Dock är tanken att det ska vara digitala inslag.

Nu vet vi inte säkert om allt går som regeringen tänkt sig. Utifrån pandemiläget kommer vi den 18 augusti att ta beslut om vi kan fortsätta att planera en fysisk dag med digitala inslag eller om den ska bli helt digital.

Mer information kommer efter den 18 augusti. Till dess får vi önska alla en riktigt härlig solig sommar!

Vill du läsa mer?