Nu kan du anmäla dig till Industridag Östergötland 2022

Vi tog tidigt beslut om att inte göra om Industridag till ett digitalt event under pandemin, vilket gjort att vi fått vänta ett extra år på Industridag Östergötland efter Norrköping 2013, Åtvidaberg 2015, Linköping 2017 och Mjölby 2019! Men den som väntar på något gott…

Fredagen den 14 oktober är vi välkomna till Finspång med alla sina stora industriföretag och spännande bruk! Vi kommer att hålla till i Bildningen och bussar tar oss ut till näraliggande företag för att vi ska få träffa deras medarbetare och se med egna ögon vad som döljer sig bakom portarna. Som vanligt väntar intressanta korta och längre föreläsningar och valbara seminarier. En viktig del av Industridag är också att mötas och skapa nya kontakter. Dagen kommer därför att innehålla mässa, fikamingel, gemensam lunch och tid för återseenden och nya möten.

Årets tema är ”Framtidens arbetsliv i industrin – så förbättrar vi världen”.

Målgruppen för dagen är rektorer, lärare, studie- och yrkesvägledare, utbildningschefer, skolpolitiker och skoltjänstepersoner inom grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, samt arbetsförmedlare. Och givetvis deltagare från industri- och teknikföretagen och övriga intressenter så det finns stora möjligheterna att skapa nya kontakter och utbyta erfarenheter.

Platserna är begränsade så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast 20 september. Dagen bekostas av våra finansiärer och är kostnadsfri för deltagarna.

Mer detaljerat program och information kommer att publiceras löpande på www.industridag.se och i sociala medier. I slutet av augusti kommer du också att kunna önska vilket företag du vill besöka.

Välkommen till Industridag Östergötland, initiativet som skapar samverkan mellan kommuner, skolor och industri- och teknikföretagen i regionen!

Anmäl dig redan idag!

Frågor?
Kontakta projektledare Mia Hasselgren-Lundberg mia.hasselgren-lundberg@skill.se 013-32 94 14

Vill du läsa mer?