Anmälan är öppen till Industridag Östergötland 2019

I år är det Mjölbys tur att vara värd för årets huvudevent. Vi kommer att börja och sluta på Kulturscenen vid Lagmansskolan på bekvämt avstånd från buss- och tågstation. Mitt i programmet väntar bussar för att ta oss ut på spännande besök på något av Västra Östergötlands industri- och teknikföretag. Dagen kommer dessutom att bjuda på intressanta föreläsningar, möten, mingel, mässa och workshops.

Årets tema är ”Hållbart arbetsliv”.

Målgruppen för dagen är rektorer, lärare, studie- och yrkesvägledare, utbildningschefer, skolpolitiker och skoltjänstemän inom grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, samt arbetsförmedlare. Och givetvis deltagare från industri- och teknikföretagen och övriga intressenter så det finns stora möjligheterna att skapa nya kontakter och utbyta erfarenheter.

Platserna är begränsade så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast 20 september.
Dagen bekostas av våra finansiärer och är kostnadsfri för deltagarna.

Mer detaljerat program och information kommer att publiceras löpande på www.industridag.se. I slutet av augusti kommer du också att kunna önska vilket företag du vill besöka samt vilken workshop du vill delta i.

Välkommen till Industridag Östergötland, initiativet som skapar samverkan mellan kommuner, skolor och industri- och teknikföretagen i regionen!

Anmäl dig redan idag!

Frågor
kontakta projektledare Mia Hasselgren-Lundberg mia.hasselgren-lundberg@skill.se 013-32 94 14

Vill du läsa mer?