Judith Wolst är en av talarna på Industridag Östergötland!

Vad innebär digitaliseringen? Vi samlas kring en gemensam begreppsbild, med bland annat de tre delarna: ”Tekniken, människan och samhället”.

Vi tittar närmare på hur tekniken som grund förändrar människors beteenden och förväntningar – och i nästa steg också påverkar samhället.

Vi får också en genomgång av aktuella teknologier och begrepp som det pratas mycket om just nu. Vad betyder detta egentligen och hur påverkar det oss och industrin?

Digitaliseringen innebär en konstant förändring. Att saker förändras är vår nya vardag och detta ställer utmaningar på oss som individer. Hur ska vi orka hänga med?

Judith Wolst är entreprenör, digital strateg och föreläsare. Hennes fokus ligger på att arbeta med att vägleda företag och organisationer i hur man bäst ställer om i den digitala transformationen (www.changers.se). Judith sitter också bland annat som ordförande i Helsingborgs reformgrupp för digitalisering (https://www.mynewsdesk.com/se/helsingborg/pressreleases/helsingborgs-stad-tar-hjaelp-av-naeringslivsproffs-foer-att-moeta-framtidens-utmaningar-2017903).Tidigare har Judith bland annat grundat och varit VD för en digital kommunikationsbyrå, ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication och arbetat som digital expert på HallvarsHallvarsson & Halvarsson. Judith har en bakgrund som civilekonom och har jobbat med internet sedan 2005. Hon förekommer ofta i morgonsoffor och intervjuer i dagstidningar. Redan 2009 blev hon utnämnd till Supertalang av Veckans Affärer. 

Vill du läsa mer?