Arkiv

På jakt efter den rätta

Ett frukostmöte om kompetensförsörjning

Rätt person på rätt plats – en enkel devis som kan vara nog så svår att realisera för rekryterande industri- och teknikföretag. Hur hittar vi rätt kompetens? Och om rätt kompetens inte finns – hur skapar vi den?

Industridag Östergötland och Saab bjuder in till ett frukostseminarium med samtal om framtidens kompetensbehov och långsiktig kompetensförsörjning. På frukostmenyn står också matnyttiga och handfasta tips på hur ditt företag enkelt kan samverka med det offentliga för att hitta och utveckla medarbetare med rätt kompetens. Det finns hjälp att få, och under den här frukosten berättar vi om vägarna dit.

På scenen står Saab, Arbetsförmedlingen och Linköpings kommun.

När: 13 maj, 7.30-9.30
Var: Saab i Linköping, Flight Deck
Vem: Företag och organisationer som är engagerade i Industridag Östergötland, max två personer från varje företag/organisation

Syftet med frukostseminariet är att sprida goda exempel och ge konkreta verktyg för samverkan mellan företag och det offentliga för långsiktig kompetensförsörjning. Dessutom presenteras det senaste kring Industridag Östergötland.

Varmt välkommen med din anmälan till linn.lichtermann@saabgroup.com senast fredagen den 8 maj.

Seminariet hålls på Saab i Linköping. En vägbeskrivning fås vid anmälan. Vänligen ange personnummer på de personer som ska delta, samt eventuella allergier.